dimecres, 18 de juny del 2008

Projecte Orenetes.

L'Anna Dalmau de l'Institut Català D'Ornitologia i coordinadora del Projecte Orenetes felicita a les nenes i nens de cicle inicial per la feina feta estudiant les orenetes cuablanques de l'escola.
Aquí teniu la seva carta:

Benvolguts nens i nenes de l'escola de Gualda:
Des de la coordinació del Projecte Orenetes volem agrair el vostre esforç i compromís. La vostra col·laboració ha aportat il·lusió i ha demostrat una gran capacitat de treball col·lectiu. L'any passat, entre tots vam arribar a contar més de 40.000 nius al llarg de 200 pobles de tot Catalunya!

Queda clar que el motor del Projecte Orenetes sou vosaltres, els més de 600 col·laboradors. Menuts i grans, col·lectius ben diversos i un munt de gent que heu deixat que les orenetes us mostrin el vostre entorn més proper des d’un punt de vista fins ara potser desconegut.
En reconeixement al vostre interès, així com també per encoratjar-vos a seguir col·laborant amb el Projecte, us farem arribar a la vostra escola un pòster del Projecte.La vostra col·laboració al Projecte Orenetes, per petita que sigui, sempre serà ben rebuda. Així doncs, comptem amb vosaltres per conèixer millor la població d’oreneta cuablanca a Catalunya. Perquè conèixer és estimar!

Moltes Gràcies!

Anna Dalmau
Institut Català d'Ornitologia
Coordinadora del Projecte Orenetes


Estic molt content de la feina que heu fet i La Floreta també.
Atentament
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada