dimecres, 6 d’agost del 2008

Museu Egipci de Barcelona

Avui volia proposar a les famílies de l'escola una escapadeta a Barcelona per visitar el Museu Egipci. En aquest museu, amb un fons monogràfic únic a Espanya, podeu veure gairebé un miler de peces que ens permeten fer-nos una idea de la vida i costums de la civilització dels faraons.

El museu és de la Fundació Arqueològica Clos, una entitat cultural centrada en l'estudi, investigació i difusió de l'antic Egipte.
Cal anar al carrer València 284 de dilluns a dissabte de 10 del matí a 8 del vespre; i els diumenges de 10 a 2.
El museu te una oferta d'activitats de cap de setmana : Descobrim el món de l'arqueologia per adults i nens a partir de 10 anys; i Els secrets dels antics egipcis per a nens de 5 a 9 anys. A l'estiu també hi ha tallers i casals infantils i juvenils al mateix museu.
Fins al 30 de setembre podeu gaudir de l'exposició temporal : Sarcòfags de l'Antic Egipte. Jardiners d'Amon a la Vall de les Reines.
Al 1903 una expedició italiana dirigida per l'arqueòleg Ernesto Schiaparelli va descobrir a la Vall de les Reines dues tombes plenes de sarcòfags i mòmies. Si voleu veure part d'aquesta magnifica troballa i sentir-vos per uns moments uns grans arqueòlegs,...visiteu l'exposició temporal .
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada