dilluns, 21 de setembre del 2009

Records de part del gegant vell.

Nens i nenes de l'escola, estic molt emocionat. Vaig escriure un correu electrònic a la web dels Geganters de Solsona per felicitar-los per aquesta eina que ens permet descobrir mil i un aspectes del folklore solsoní. El macip major dels geganters de Solsona ens ha contestat . Aquí teniu els correus:

Nom: Senyor i
Missatge: Bon dia: Sóc el senyor i.Vull felicitar-vos per la nova pàgina web. Els nens i nenes del cicle inicial van visitar el taller d'en Manel Casserres fa un parell d'anys i realment va ser màgic. Us envio l'enllaç al blog de la biblioteca de l'escola i, si voleu, podeu donar un cop d'ull del que treballem i descobrim amb els nens i nenes sobre la vostra magnífica ciutat:
http://biblioteca-santjordi.blogspot.com/search/label/Solsona
Atentament.

Senyor i

Geganters Solsona per a senyor i
Benvolgut Senyor i.
Apreciats amics del CEIP Sant Jordi. He de reconèixer que he quedat meravellat del munt de coses que sabeu de la nostra "petita" ciutat i el seu món folklòric, realment m'emociona el fet de contemplar que sentiu tant interès per les nostres tradicions. Espero que aviat pogueu tornar a fer alguna sortida per aquí Solsona, no cal dir que intentarem acollir-vos tan bé com sapiguem. Restem a la vostra disposició.Amb molt afecte; Pere Cuadrench i Tripiana, macip major dels geganters de Solsona.
PD:
Records a tots els nens de part del gegant vell.
Quina sort! El gegant vell de Solsona ens envia records!
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada