dissabte, 16 de juny del 2012

200.

Aquesta setmana ha arribat a Lleida el numero 200 de la revista enderrok , nascuda el 23 d'abril de 1.993.No us la perdeu, per només 7,95 €, podeu repassar 200 moments clau de la música moderna en català, 200 imatges de la Nova Cançó al pop català; i els 15 millors concerts de la història de la música catalana.

Per si no en teniu prou amb aquesta lliçó de la història de la música i de Catalunya, el suplement País de festivals, presenta les propostes per aquest estiu. Un estiu que ens omplira de pop, rock, folk, jazz, clàssica,... Una escapada als Jardins de Cap Roig, Acústica, Altaveu, Pirineos Sur, Festival de Músiques de Torroella de Montgrí, Festival del Castell de Peralada, Festival de Música Antiga dels Pirineus,... sempre és una magnífica opció.

I la cirereta,... Gràcies al micromecenatge, la plataforma Verkami ha recollit prou diners per editar el DVD que regala la revista enderrock 200: " Lluís Llach Camp del Barça 6 de juliol de 1.985", el concert més important de la música catalana en el que 100.000 persones vam omplir el Camp Nou.

El concert fins ara s'havia editat en LP i CD. TV3 ha cedit els drets, i ja en podeu gaudir en format DVD. El recital s'acompanya del documental "Mai no ha mancat el teu alè".
L'enderrock 200 és tota una festa musical. He de confessar-vos que recordar aquella nit del juliol del 1.985 m'ha emocionat. Tenia 25 anys, avui en tinc més del doble ...
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada