dissabte, 7 de juliol del 2012

Somni d'estiu.

Aquests primers dies de vacances m'ha passat una cosa molt estranya que vull explicar-vos. Al despertar-me al matí he recordat un misteriós somni. Encara que sembli impossible, a la tauleta de nit hi havia una càmera fotogràfica amb imatges del somni i una nota manuscrita...

La nota deia:
.- Bon dia, Senyor i. T'ha agradat el lloc que has somniat aquesta nit? Pensa una mica, mira les fotografies, recorda,... i contesta a la pregunta següent: Quin racó de la ciutat de Lleida has visitat en el teu somni?

Començo a mirar les fotografies i recordo perfectament el somni. Un racó amb alguns escuts de pedra i fragments d'escultures... Un espai ple de flors i amb mostres evidents de la feina ben feta dels jardiners... Un espai de forma quadrada que recorda un claustre... Des del caminet exterior al jardí és por veure un immens xiprer que està a l'exterior d'aquest espai misteriós. ..

Passejant per aquest caminet, veig unes portes amb grans reixes. A l'edifici del costat està clar que també hi treballa amb molta cura el jardiner.

Entro a la part central d'aquest quadrat i em saluden unes magnífiques hortènsies . L'espai interior és un gran i cuidat jardí.


L'estructura recorda un claustre, i el silenci i la calma també. Una de les naus del claustre està edificada. Podem veure tres plantes construïdes. Les finestres d'aquest edifici miren al jardí.

Les altres naus ens mostren el cel de Lleida i alguns edificis que no acabo d'identificar. Com podeu comprovar, a la fotografia es veu la part superior d'un campanar... Estic segur d'haver-lo vist moltes vegades però ara sé situar-me...

Nenes i nens, podeu ajudar-me? Algú sap dir-me quin és el campanar de la fotografia? On és aquest "claustre-jardí" ?...
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada