diumenge, 19 de juliol del 2009

Publicitat descarada.

Passejant i passejant aquesta vegada m'aturo davant d'un negoci, la publicitat del qual, m'ha deixat gelat. La lletra petita parla d'un suposat projecte educatiu del local, però el nom del centre deixa molt clar el sentit del negoci.
 Aquí teniu la transcripció de la lletra petita: " Un lugar mágico para niñas y niños ( de 1 a 12 años). Pensado para cuidarles cuando los padres no pueden. Con personal especializado. Para aprender y divertirse. Todo tipo de material didáctico para desarrollar su imaginación. Juguetes divertidos.Biblioteca, ordenador,TV. Talleres, fiestas,actividades".Ara el nom del negoci ( agafeu-vos fort a la cadira !!): " ParKinG PaRa NIñ@S".Sense comentaris.
Atentament.
Senyor i.

5 comentaris:

  1. Més clar: l'aigua!
    L'objectiu final, sembla evident.
    Potser és el de la lletra petita però... amb aquest títol reclam deixa congelat, ja té raó ja, senyor i!

    ResponElimina
  2. Aquí dirían (no sé ahí): la culpa es de los profesores, que tienen muchas vacaciones. Pues eso: hay que buscar donde aparcar a los niños.
    Saludos para ambos.

    ResponElimina
  3. Apreciada senyora: la lletra gran els delata!
    Ronsel: Aquí dirian lo mismo, los maestros tenemos la culpa de casi todo ( de casi todo lo malo, se entiende).
    Atentamente

    ResponElimina
  4. Van al gra, aquests. Em recorda aquelles cases de "turisme rural" amb "spa, wifi i antena satèl·lit", però és clar, aquí sense el més mínim esforç de dissimulació.

    Segons es miri, potser és un dels avantatges de tot allò que té a veure amb els nens: ha qui no es molesta ni a mentir o disfressar, i ben mirat, pot ser una sort. Amb aquest pàrquing ningú podrà dir que no l'han avisat i que es pensava que era una escola bressol amb totes les garanties... Però alhora, és lamentable que es pugui ser tan groller. I a sobre, segur que els amos ho troben un nom divertit!

    ResponElimina
  5. Realment Gonzalo, és lamentable.
    Una abraçada i bon estiu.
    Atentament

    ResponElimina