dissabte, 15 de maig del 2010

Mirades estranyes.

Un dia del mes de maig estava passejant plàcidament per la ciutat de Solsona, i de cop i volta, vaig sentir-me angoixat. Uns ulls estranys em miraven fixament... Aquelles mirades d'éssers desconeguts, van inquietar-me.



Vaig deixar de preocupar-me en el moment en el que em van explicar que estava a la Fira de Sant Isidre i que el que tenia al davant no eren els ulls d'insectes gegants impossibles, sinó els fars dels tractors antics exposats .
La capital del Solsonès us ofereix aquest dissabte 15 i diumenge 16 de maig la possibilitat de visitar una de les fires de llarga tradició on descobrireu molts aspectes de la vida i la feina de pagès.
Podeu veure: vaques, ovelles, cavalls, vedells, Es celebra un concurs molt important de vaques de raça bruna dels Pirineus.

Passejareu entre animals seleccionats , veureu la XXI demostració d'oficis antics, i si us animeu fins i tot podreu participar en un concurs de munyir vaques.
No deixeu de donar un cop d'ull a la trobada de tractors antics on veritables peces de museu, molt ben cuidades, encara funcionen perfectament.

De llarguíssima tradició , l'any 1.953 va revifar i es va transformar en una de les fires ramaderes més importants. Aquest cap de setmana podeu visitar la cinquanta-vuitena Fira de Sant Isidre de Solsona.
Concursos de tala de troncs, ferrar cavalls, esquilar ovelles, passejades a cavall i en poni, tasts d'oli, demostracions d'agafar ovelles amb ganxo, tastets de carn de xai del Solsonès, i fins i tot una demostració d'esports rurals bascos a càrrec de Eibarko Euskal Jokoak.
La feina serà triar!
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada