diumenge, 23 de setembre del 2012

A la Nau Central de la Seu Vella...

No és la primera vegada que el cantautor solsoní Roger Mas actua a la nostra ciutat, però la proposta del proper diumenge 30 de setembre, és molt diferent a les anteriors. Els seguidors del geni de Solsona, hem gaudit amb els seus concerts de petit format al Cafè del Teatre, però la presentació del seu últim disc " Roger Mas i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona", serà espectacular.A les vuit del vespre podrem escoltar la suggerent veu del Roger Mas a la Nau Central de la Seu Vella.


Font fotografia: web Roger Mas

Les sorprenents cançons del cantautor acompanyades per la sonoritat de la Cobla Sant Jordi, Ciutat de Barcelona , segur que ompliran aquest espai de màgia. Aquest serà l'últim dels cinc concerts del cicle Concòrdia Música de Pau a la Seu Vella. 

M'agrada la benvinguda que ens proposa el cicle Concòrdia: " Les guerres van convertir una bella catedral gòtica en caserna, un barri universitari en ciutadella i uns palaus medievals en muralles.La restauració de la Seu Vella és també la recuperació d'uns espais de pau i de cultura que no s'havien d'haver perdut mai. Sigueu benvinguts als concerts de Concòrdia. Música de Pau a la Seu Vella"
Per cert, si se us posa la pell de gallina a l'escoltar la cançó popular basca Haika mutil, no us preocupeu, és normal...Un tastet mentre espereu el concert del dia 30 a les 20 hores....

 

Tot és possible a la Nau Central de la Seu Vella ...
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada