diumenge, 20 de gener del 2013

L'home pilota està trist.

L'home pilota és un autòmat fabricat al nord d'Àustria als voltants del 1.930 i fins ara era l'encarregat de donar la benvinguda al Museu de Joguets i Autòmats  Col·lecció Mayoral  de Verdú. Sí, ho heu llegir bé, he escrit era perquè el passat 5 de gener el museu va obrir les portes per última vegada...


 Com que no em creia la notícia del tancament definitiu, vaig anar personalment a Verdú a preguntar-li a l'home pilota. Ell em va explicar moltes històries del museu que podreu descobrir en properes entrades; però el que em va preocupar més és la seva reacció quan , directament,  li vaig preguntar si realment era l'últim dia del museu...
Ell, molt emocionat no podia parlar, però el moviment del seu cap que podeu veure al vídeo següent,donava una resposta molt clara a la meva pregunta.


Molt aviat al blog podrem gaudir virtualment d'un museu que ja no existeix.
Atentament.
Senyor i

4 comentaris:

  1. Hola senyor i som les nenes i nens de primer. El Damià i l'Iker, diuen que li ha agradat molt veure a l'home pilota i lio agrada jugar al futbolín.A molts nens i nenes de la classe els hi agraden els futbolins.A l'Anna li sap greu que tanqui el museu. En Ziad es pregunta com t'ho fas per parlar amb un autòmat.Al Sergi li agradaria que el vídeo fos més llarg.El Pau demana al senyor i que ens ensenyi fotos de molts joguets.

    ResponElimina
  2. Nenes i nens de primer si seguiu el blog aviat apareixeran moltes fotografies de joguets i autòmats en properes entrades. També podreu veure alguns vídeos. Ziad, com que sóc màgic, puc parlar amb els animals i amb els autòmats. Anna a mi també em sap greu que tanqui el museu.

    ResponElimina
  3. Hola senyor I.
    Soc la Martina de tercer, es molt trist que agin tancat aquest museu, que jo habia anat a verure amb la familia i amics de girona, habien un munt de joguines i automates, les botes d´un jugador del Barça.
    Esperem que sigui l´ultim museu que es tingui que tancar, sent tant bonic.

    ResponElimina
  4. Tens molta raó Martina. És molt trist que tanqui el museu del joguet de Verdú.
    Atentament.

    ResponElimina