dilluns, 15 de juliol del 2013

Sota el plàstic blau ... ( 1 ).

A l'entrada "L'Orgue de camp, no està sol ", vam passejar virtualment per La Vinya dels Artistes a la Pobla de Cérvoles. En una de les fotografies, que avui torno a penjar, es podia veure tapada amb un plàstic blau per protegir-la de la pluja; la tela de seixanta  metres de llarg i gairebé sis metres d'amplada. Vaig explicar-vos que aquesta tela cobriria els murs de la sala de bótes del celler.


Al migdia del passat 22 de juny el celler mas Blanch i Jové va organitzar Art entre botes per fer dues inauguracions: Primeres notes del cant de l'hortolà d'Esteve Casanoves i Josepe Gil; i entre el cel i la terra de Gregorio Iglesias, pintada per l'artista borgenc durant dos mesos amb branques i tintes xineses... 
En el moment d'arribar al celler quedava clar l'interès de la gent per la proposta.


La Directora d'Art de la Fundació Vila Casas, Glòria Bosch, va presentar l'obra del Gregorio Iglesias " entre el cel i la terra", i l'artista ens va explicar que estava molt satisfet del resultat de la feina feta aquests mesos.


Un cop fetes les presentacions, tothom va entrar al celler on es va fer la presentació de la instal·lació Primeres notes del cant de l'hortolà, en la que les cols de bronze i els núvols de vidre amb aigua tenyida d'aquarel·la, ens van sorprendre.

Però encara ens falta descobrir l'obra amagada sota l'immens plàstic blau de La Vinya dels Artistes...
Molt aviat al blog, l'impacte de veure penjada a la sala de bótes, entre el cel i la terra de Gregorio Iglesias. 
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada