dimarts, 23 de juliol del 2013

Sota el plàstic blau... ( i 2 ).

Un cop acabada la presentació de la instal·lació Primeres notes del cant de l'hortolà, d'Esteve Casanoves i Josepe Gil ; ens quedava per descobrir la tela de Gregori Iglesias amagada sota un plàstic blau per protegir-la de la pluja....


Aquesta impressionant tela de l'artista borgenc, amb unes dimensions poc comunes ( 6o metres de llarg per gairebé 6 d'ample), va estar durant dos mesos a la Vinya dels Artistes, al costat de la gran escultura d'Esteve Casanoves La llum planant damunt la terra.


Tres setmanes abans de penjar-la als murs de la sala de bótes del celler, van retirar-la de la Vinya dels Artistes. Ara tothom estava impacient per veure el resultat...
La contundent música del sac de gemecs, ens convidava a entrar i gaudir de la proposta del Gregori.


És difícil descriure sensacions impactants, però puc assegurar-vos que la gent que anava entrant a la sala de bótes, es quedava bocabadada.


Entre el cel i la terra és , com a mínim, espatarrant ! L'univers del Gregori Iglesias Mayo, nascut a le Borges Blanques l'any 1.966, és d'una bellesa molt especial.


La tela que ha rebut dibuixos de la gent que visitava la Vinya dels Artistes, trepitjades, humitat, pluja, neu, sol, rodades de tractor i ; sobre tot la feina del Gegori amb acrílics i tintes xineses ... potser es podrà veure a Lleida.


Però com que no és segur, el millor que podeu fer aquestes vacances és una escapada a Pobla de Cérvoles i visitar el celler Mas Blanch i Jové.


Gràcies Gregori per regalar als nostres ulls entre el cel i la terra.
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada