diumenge, 21 de juny del 2009

Magdalenes per a intrèpids excursionistes.

Nens i nenes , tal com us vaig explicar a les entrades Goigs i mel de l'Abellera i Xapador, a les colònies de Prades estava molt a prop vostre, amb molta cura per no ser vist.
A la visita a l'ermita de la Mare de Déu de l'Abellera, al final de la "forta" pujada els vostres mestres van proposar un descans per beure i menjar unes magnífiques magdalenes.
Aquell mateix dia, de bon matí, mentre vosaltres encara teníeu els ullets tancats al sac de dormir, jo ja escoltava atentament les explicacions del Jordi i la Joana que, molt amablement em van deixar fotografiar tot el procés d'elaboració de les vostres magdalenes.

En una batedora gegant el Jordi anava posant la farina,el llevat, la llet, el sucre, els ous i l'oli. Aquesta màquina girava i girava; i si calia li canviaven la velocitat, fins aconseguir la pasta desitjada.

El Jordi i el seu ajudant van agafar el recipient i el seu contingut cap a la mànega de pastisseria.No els hi va cure ni una gota al terra!Quins artistes...

Desprès el Jordi va omplir amb molta precisió els motlles de paper arrissat. Una estona al forn i ara a esperar que els mestres les recullin per portar-les a la vostra excursió.
Descansar a l'ombra i menjar unes magdalenes del Forn Jordi, de la Plaça Major de Prades ,us van donar la força per arribar a l'Abellera.
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada