divendres, 19 d’abril del 2013

La visita ( i 4 ).

L'altre grup de primer va anar al cor del Carrer Major per visitar una botiga oberta a la nostra ciutat des de 1.883. Sí, nenes i nens, Casa Guarro ja fa 130 anys que es dedica a vendre instruments musicals.El Joan us va rebre amb els braços oberts per ensenyar-vos una de les deu joies del comerç lleidatà. Recordeu que a la ciutat de Lleida només tenim deu botigues centenàries.


Joan Guarro té el mateix nom i cognom que els seu besavi, fundador de la botiga. És la quarta generació d'aquesta família  apassionada per la música.

  

La bateria que ocupa una part de l'aparador era sorprenent, però un cop a l'interior de la botiga, els acordions i els ukeleles feien que els vostres ulls estiguessin molt oberts.

 

 El Joan estava enfeinat contestant les vostres preguntes. Ja no fabriquen pianos, però en venen a la tercera planta.Recordeu que dos germans Guarro van començar a fabricar pianos a Barcelona l'any 1.860. Eren uns pianos de molta qualitat, premiats i reconeguts


El Joan va ensenyar-vos una colla de guitarres. La diferència entre baix i guitarra va quedar molt clara gràcies a una petita demostració ... Sembla que la guitarra va guanyar al baix en les vostres preferències.


Quina sort, nenes i nens de primer, un petit concert a l'interior de la botiga centenària  plena d'instruments i accessoris musicals.
Per acabar un vídeo de la Gabriela per recordar la demostració del Joan.

Gràcies Joan per acollir-nos a casa teva.
Atentament.
Senyor i

4 comentaris:

  1. ola senyor I soc la Anna jus al entrar a la casa guaro jo i els meus companys al entra bam mira al sostre de guix i tots els instruments i em ba agradar molt.
    Adeu senyor i.

    ResponElimina
  2. Hola Anna ja veig que te va agradar molt la visita.
    Atentament

    ResponElimina
  3. manel rodriguez27 d’abril de 2013 15.28
    Hola,he encontrado este blog por casualidad,al buscar imagenes de "Casa Guarro",Pues estoy haciendo un montaje de fotos para un reportage y subirlo a mi canakl en "You Tube"...
    Quisiera saber si puedo disponer de la imagen que usted tiene en este bolog...gracias por adelantado.

    ResponElimina
  4. Hola Manel, pots utilitzar les imatges.
    Atentament

    ResponElimina