dijous, 23 d’abril del 2009

Un drac al monestir.

Nens i nenes del Sant Jordi avui és un dia molt, però molt especial. Voldria desitjar-vos un dia ple de llibres, de jocs i de lectura i fer-vos dos petits regals.
Hi ha una colla de contes i llegendes que parlen de cavallers i de princeses, reis, castells,.... En aquell moment històric els monestirs també eren molt importants.
Contes al voltant del claustre , és una molt bona iniciativa d'una colla d'escoles en la que nens i nenes que han visitat algun dels tres monestirs de Cister de Catalunya: Vallbona, Poblet o Santes Creus; escriuen històries fantàstiques.
Molt aviat parlarem al blog de la Biblioteca del Monestir de Poblet. El dia que vaig estar amb el monjo encarregat de la biblioteca em va deixar uns llibres per buscar informació i així poder-vos explicar moltes coses. En el magnífic silenci regnant, mentre estava llegint, un soroll esgarrifós em va espantar. És difícil de creure, però al costat de la finestra hi havia un drac molt enfadat. En el moment que pensava que no podria sortir d'allà, va entrar Sant Jordi i davant dels meus ulls astorats el va matar. Tinc una fotografia que demostra tot el que he dit.


Bon dia de Sant Jordi a Tothom!
Atentament.
Sentor i

3 comentaris:

  1. Benvolgut:

    Per algun petit error tècnic, no aconsegueixo que em funcioni l'enllaç dels contes. Hi hauria una altra forma d'arribar-hi?

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Apreciat Gonzalo:
    Aquest matí l'enllaç funcionava, ara no.He intentat arreglar-ho però no puc.
    Mira pots fer: www.edu365.cat i desprès clicar Contes al voltant del claustre ( a la dreta de la pantalla).
    Atentament.

    ResponElimina
  3. Gràcies, ara sí. Amb aquest format de llibre tinc problemes més d'un cop.

    Que hagueu passat una bona diada,

    G.

    ResponElimina