divendres, 20 d’abril del 2012

Un aparador ple de llibres, dracs i cavallers.

La centenària llibreria Fregola ens torna a recordar, en el seu aparador, les nostres tradicions més estimades. Si passegeu tranquil·lament per la plaça de la Sal, no deixeu de donar-hi un cop d'ull. El que veureu us recordarà una de les tradicions catalanes més importants i el dia més màgic de la nostra escola.

Entre els llibres, podreu esgarrifar-vos contemplant la lluita de cavallers molt valents amb uns dracs que semblen molt ferotges ....

Senyeres, llibres, dracs, cavallers,... Tinc un problema, nenes i nens, no recordo exactament quina festa celebrem el proper dilluns dia 23 d'abril.

Sé que és molt important. Que malgrat no ser festiu, la gent viu aquest dia com un gran festa, i els carrers estan plens de gent, roses, llibres,... La primavera esclata!

No us enfadeu amb mi. És que em torno vellet i , a vegades, la memòria em traeix i no puc recordar... Ho tinc a la punta de la llengua, però no em surt !

Si us plau, algú de vosaltres em pot ajudar i dir-me quina és aquesta festa plena de llibres, roses, dracs i cavallers ?
Atentament.
Senyor i

7 comentaris:

  1. Pau A: el 23 és el dia del llibre i de Sant Jordi

    ResponElimina
  2. Gràcies Pau per ajudar-me! Tens raó és el dia de Sant Jordi.
    Atentament.

    ResponElimina
  3. Marc ch vale te explicare la llegenda

    ResponElimina
  4. Hola senyor i te explicare la llegenda marc ch

    ResponElimina
  5. Hola Marc Ch. Espero llegir les teves explicacions molt aviat!Gràcies a elles podré recordar la llegenda...
    Atentament.

    ResponElimina
  6. Hola Senyor I soc el Marc L. Sant Jordi es un dia molt important a la meva familia.Tinc un llibre sobre la llegenda

    ResponElimina
  7. Perfecte Marc Lacasa. Ja veig que la teva família estima molt la festa de Sant Jordi. Segur que el teu llibre és una meravella!
    Atentament.

    ResponElimina