diumenge, 7 de juny del 2009

De rebre a donar.

Nens i nenes, potser recordareu que l'any passat el blog de la biblioteca de la nostra escola va rebre el primer premi en la categoria de blogs de centre en el marc del II Premio Espiral. Edublogs 08. Com ja sabeu tinc molta curiositat i vaig seguir als vostres mestres a recollir el premi, una magnífica baldufa, a Barcelona.
Enguany s'ha celebrat la tercera edició dels Premios Espiral Edublogs 09 , en la que han participat gairebé 800 blogs de tot l'Estat Espanyol i d'Hispanoamèrica. Blogs que van des de l'educació infantil fins a els universitaris. La feina dels vostres mestres ha passat de recollir molt satisfets el premi edublogs 08, a ser membres del jurat dels edublogs 09 i decidir a qui donar els premis d'aquesta edició. Molta feina i molts blogs a valorar. Penseu que el jurat estava format per 30 persones de tot l'Estat i una professora argentina. Dos dels membres del jurat eren del Sant Jordi...


Evidentment, també els he seguit , aquest cop a Madrid. Els premis es van entregar el dissabte 6 de juny al Caixa Forum de Madrid. Juan Miguel Muñoz President de la Asociación Espiral, Educación y Tecnologia, va presentar l'acte. El Sr Antonio Pérez, Director del Instituto Superior de Formación y Recursos en Red para el Profesorado, representant del Ministerio de Educación, va inagurar institucionalment la jornada.

Tíscar Lara, professora de Periodisme de la Universidad Carlos III de Madrid i Vicedegana de Cultura Digital de EOI Escuela de Negocios va donar la conferència "Blogs y redes sociales ¿antagónicos o complementarios?

Finalment, una emocionant entrega de premis.
Al marxar em vaig quedar parat. Dos estranys personatges explicaven molt animadament l'entrega de premis penjats en una paret del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia

Algú els coneix?
Atentament.
Senyor i

4 comentaris:

  1. Fue un placer reencontrarnos después de la relación virtual y ponernos cara :) Un abrazo

    ResponElimina
  2. Placer compartido. Seguiremos aprendiendo a tu lado.
    Otro abrazo.

    ResponElimina
  3. Gràcies per la bona feina feta com a jurats, per la vostra companyia i per la vostra disponibilitat. Un plaer haver-vos conegut "in person". Ens seguim... llegint, com a mínim ;)

    ResponElimina
  4. Gràcies a vosaltres. Plaer compartit.
    Atentament.

    ResponElimina