dimecres, 25 de setembre del 2013

Mas de Melons, una joia a prop de Lleida ( 3 ).

La rehabilitació i adequació duta a terme a l'antiga masia i els magatzems de Mas de Melons, ja està acabada. Josep Bunyesc i Palacin, arquitecte responsable, i el seu equip ja han entregat l'obra feta.


Però l'edifici està tancat i barrat. A la masia i al magatzem podem veure una colla de caixes niu noves que ajudaran a tirar endavant algunes aus.


Ja vaig comentar-vos que estava prevista i preparada l'exposició "Els secans de Ponent", però l'han desmuntat sense que ningú pogués visitar-la...Malgrat tot, la gent d' IBCE360 ha penjat a la seva web la visita virtual a l'exposició. Podreu passejar per cinc panorames de 360 º amb insercions de vídeos i imatges.


És una llàstima no poder estrenar el punt informatiu ( la masia ), i veure en directe la producció museogràfica d'IBCE Solucions Audiovisuals. La fotografia esfèrica de Jordi Clariana deixa bocabadat.


Esperant que l'exposició torni, de moment la podeu visitar virtualment. Al final de l'entrada d'avui us donaré l'enllaç. Podreu triar cinc espais als que accedireu clicant sobre les fletxes que van sortint pel recorregut, o obrin la finestra superior de la dreta. Els espais són: Exterior, Expo1, Expo2, Bosc auriculars i Secans.


Podeu llegir plafons informatius i visionar vídeos. Per apropar-vos a les pantalles cliqueu el signe +  o feu girar la rodeta del ratolí. Si aneu al bosc d'auriculars podreu veure i escoltar una colla d'ocells i altres animals que viuen al Mas de Melons. Gaig blau, ganga, torlit, perdiu roja, xoriguer petit, puput, mussol comú, abellerol, xurra, sisó, gripau corredor i guineu.


Ara toca visitar virtualment l'exposició. Per fer la pantalla complerta cliqueu el quart símbol començant per la dreta, i per aturar el moviment temporalment, el segon símbol  per la dreta. Per tornar al moviment cal tornar a clicar el mateix símbol.
Preparats? Cliqueu aquí  .
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada