dijous, 31 de juliol del 2008

El genet blau. Més oficis antics.

Aquest curs amb els nens i nenes de cicle inicial hem treballat una bona colla d'oficis antics. Avui parlarem de l'ofici de llibreter, però d'una mena de llibreries molt especials i màgiques, les llibreries de llibres antics.
A Lleida cada cop hi ha menys llibreries, i encara menys de llibres vells. Avui parlaré de la llibreria El genet blau on podeu comprar i vendre els vostres llibres vells. Si passegeu pel Carrer Ballester cal aturar-se i entrar al número 13 hi ha una colla de sorpreses!



Llibres, revistes, làmines, molts dels quals ja fa una bona colla d'anys que estan editats. És el lloc perfecte per remenar i buscar aquell llibre exhaurit, o el llibre de col·leccionista, o... Llibres molt diferents dels que fem anar cada dia. Lloms de mil colors, lletres fetes amb or, olors.
Qui els va comprar i llegir? Li van agradar?...


Si no teniu sort en la vostra recerca, no heu de defallir. Uniliber és l'associació nacional espanyola del llibre antic, vell, usat i exhaurit. També dels professionals del col·leccionisme. Amb el seu cercador general podeu trobar el vostre llibre en qualsevol de les llibreries de vell de tot Espanya, i ràpidament el tindreu a casa.


En un petit moble podreu veure una colla de tresors per als amants dels llibres antics i de col·leccionista.
Fins hi tot hi ha qui diu que en els dies de tempesta, en el moment de més llamps i trons, en Harry Potter apareix per El genet blau i compra alguns llibres màgics!
Atentament
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada