dijous, 31 de juliol de 2008

El genet blau. Més oficis antics.

Aquest curs amb els nens i nenes de cicle inicial hem treballat una bona colla d'oficis antics. Avui parlarem de l'ofici de llibreter, però d'una mena de llibreries molt especials i màgiques, les llibreries de llibres antics.
A Lleida cada cop hi ha menys llibreries, i encara menys de llibres vells. Avui parlaré de la llibreria El genet blau on podeu comprar i vendre els vostres llibres vells. Si passegeu pel Carrer Ballester cal aturar-se i entrar al número 13 hi ha una colla de sorpreses!Llibres, revistes, làmines, molts dels quals ja fa una bona colla d'anys que estan editats. És el lloc perfecte per remenar i buscar aquell llibre exhaurit, o el llibre de col·leccionista, o... Llibres molt diferents dels que fem anar cada dia. Lloms de mil colors, lletres fetes amb or, olors.
Qui els va comprar i llegir? Li van agradar?...


Si no teniu sort en la vostra recerca, no heu de defallir. Uniliber és l'associació nacional espanyola del llibre antic, vell, usat i exhaurit. També dels professionals del col·leccionisme. Amb el seu cercador general podeu trobar el vostre llibre en qualsevol de les llibreries de vell de tot Espanya, i ràpidament el tindreu a casa.


En un petit moble podreu veure una colla de tresors per als amants dels llibres antics i de col·leccionista.
Fins hi tot hi ha qui diu que en els dies de tempesta, en el moment de més llamps i trons, en Harry Potter apareix per El genet blau i compra alguns llibres màgics!
Atentament
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada