dilluns, 26 de setembre del 2011

Les misterioses biblioteques de Jean-François Rauzier (2).

Ara que ja domineu el zoom i heu vist fins a l'últim racó de la primera hyperphoto, us proposo un treball de recerca molt més difícil. Podem dir que la primera de les Biblioteques idéales ens ha servit per entrenar-nos.
Avui tinc feina per a vosaltres i per a les vostres famílies. La segona fotografia de Jean-François Rauzier és una passada!Els nens i les nenes heu d'obrir molt bé els ulls, buscar i trobar: Un ratolí blanc, 13 gats ( 3 de negres ), dues boles del món, un ocell negre, un home que fuma en pipa i a l'autora dels llibres de Harry Potter, J.K.Rowling. Ja veureu que en aquesta biblioteca imaginària hi ha moltíssims escriptors i escriptores. Per saber qui són poseu el ratolí damunt del personatge i podreu llegir el seu nom.

Els pares,germans grans, tiets i padrins tindreu més feina. Cal mirar cada racó i trobar a Jorge Luis Borges, a Albert Einstein que ja ha triat llibre per llegir, a Molière al costat de Jean Paul Sartre i a Leon Tolstoi que fa molts dies que no s'afaita.
I encara més difícil, en un dels prestatges, el llibre HENRY MOORE SCULPTURE. Una pista, el llom del llibre és de color blanc.
Preparats per entrar a la biblioteca i jugar?Cliqueu aquí.
Atentament.
Senyor i

3 comentaris:

  1. Soy Joan Zambrana i he trobat deu gats i les boles del món i un senyor con puro.
    oTRO dia acabaré.

    ResponElimina
  2. Son Isidoro i ja he trobat 5 gats, el ratolí, el senyor con pipa i les boles del mon.-Un altre dias trobaré tot.

    ResponElimina
  3. Felicitats Joan i Isidoro. El proper dia segur que trobareu la resta d'enigmes.
    Atentament.

    ResponElimina