dilluns, 5 de setembre del 2011

Escenaris harrypotterians (2).

L'anunci de NetworkRail ens deixava molt clar on està actualment l'andana nou i tres quarts. Camino fins a la cantonada d'Euston Road amb York Way. Com podeu veure l'estació de King's Croos està envoltada per les obres.

King's Croos va ser dissenyada per Lewis Cubitt i es va construir en dos anys entre 1.851 i 1.852. La part principal, que inclou les andanes 1 a la 8, es va inaugurar l'octubre del 1.852. En un edifici secundari i com a conseqüència del creixement del trànsit ferroviari , es van construir noves andanes, la 9, 10 i 11.
L'autora dels llibres de Harry Potter, J.K.Rowling, volia que l'andana secreta estigués situada a la part principal de l'estació, però és evident que va confondre el nombre de les andanes. En una entrevista va reconèixer que havia confós l'estació de King's Croos amb la d'Euston.A les pel·lícules es van utilitzar les andanes 4 i 5 numerades com 9 i 10.
Estic emocionat, després de donar tantes voltes he trobat l'andana nou i tres quarts....

Ara ja sabeu que cal fer per agafar el tren que us portarà a l'escola de Bruixeria Hogwarts. Si algú no ho recorda, agafeu el llibre "Harry Potter i la pedra filosofal" al capítol sis , "El viatge des de l'andana nou i tres quarts", està molt clar:
"...Es va inclinar sobre el carretó i va començar a córrer de pressa...La barrera era cada cop més a prop...Ja no podia parar...El carretó era fora de control... La barrera era a dos pams de distància...Va tancar els ulls, preparat per la topada... No va tenir lloc...Va continuar corrent...Va obrir els ulls... Va veure la màquina de vapor de color escarlata que esperava al costat d'una andana plena de gent. Un cartell que penjava del sostre deia: "Hogwarts Expres, 11 del matí". El Harry va mirar enrere i allà on hi havia hagut la taquilla hi va veure una arcada de ferro amb un cartell que deia: "Andana nou i tres quarts". Ho havia aconseguit..."


Ara, nenes i nens, deixeu les vostres coses al carretó i.... bon viatge i bon curs!
En els propers escenaris harrypotterians no us donaré tantes pistes. Caldrà endevinar en quin llibre o pel·lícula surt, i no oblideu que sortir a la peli no implica sortir al llibre...
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada