diumenge, 9 de maig del 2010

Fotoperiodisme a Lleida.

El dimarts 18 de maig a les 19 hores Gervasio Sánchez farà la conferència inaugural al CaixaForum Lleida de l'exposició CAMBODJA Terra d'esperança.Del 19 de maig a l'11 de juliol podrem gaudir de les fotografies de Gervasio Sanchez , Premi Nacional de Fotografia 2.009.
Cambodja és un dels països més afectats per les mines antipersones i els experts diuen que encara queden tres mines per habitant sense desactivar ( entre quatre i sis milions de mines!).Un de cada 236 ciutadans està mutilat...
Espanya al febrer del 1.997 va regular la prohibició total per fabricar mines antipersones. Malgrat aquest avenç, al setembre del 2.009 Amnistia Internacional denunciava que Espanya era el sisè exportador mundial d'armes...

Acceso a Youtube para Visualizar


Les fotografies de Gervasio Sánchez ens mostren com és la vida quotidiana dels habitants d'aquest petit país del sud-est asiàtic.
L'exposició també presenta documentals d'Oriol Gispert, "Uri" . Si sou seguidors del programa Thalassa del canal 33, segur que heu vist reportatges on ha participat l'Oriol, que hi va treballar del 1.989 al 1.996.

Gervasio i l'Oriol.Fotografia Obra Social Fundació "la Caixa"

Recordeu que també fins l'onze de juliol, al mateix CaixaForum Lleida podeu descobrir Alphonse Mucha que vam presentar-vos a l'entrada Contemplar la bellesa.
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada