dilluns, 29 de febrer del 2016

L'editor noucentista de Lleida...

El proper dimecres dia 2 de març a les 19 hores esteu convidats a la inauguració de l'exposició "Pau Guimet ( 1.906 - 1.988 ). L'editor noucentista de Lleida" que es farà a la Biblioteca Pública de Lleida. La seva filla, Meritxell Guimet i Perenya, comissària de l'exposició ens presentarà la proposta expositiva que té per finalitat divulgar la figura d'aquest periodista, impressor, editor i llibreter  enamorat de Lleida i compromès amb la cultura i el país.


El passat mes d'octubre Pagès editors publicà el llibre de Meritxell Guimet i Perenya " Pau Guimet. El compromís amb la cultura", del que properament parlaré al blog. L'exposició que podrem gaudir fins al dia 28 d'abril al claustre de l'hemeroteca, ens mostrarà la trajectòria de Pau Guimet entre els anys de la dictadura de Primo de Rivera, durant la qual obrí la impremta al carrer Blondel amb el nom d'Arts Gràfiques Ilerda;  i la recuperació de la democràcia. 


La filla d'en Pau Guimet ha comptat amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida per ajudar-nos a recordar, als que ja tenim uns anyets, la molt enyorada llibreria dels Porxos de Dalt...
Atentament.
Senyor i

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada